Altijd al journalist, blogger of fotograaf willen worden? Houd je van leuke foto's maken en korte verslagjes schrijven? Dan is dit je kans!

Voor het actueel houden van deze site zoeken we twee of drie enthousiaste mensen die het leuk vinden om af en toe een kort verslagje en een foto te maken. Dit kan gaan over leuke of bijzondere dingen die in het dorp gebeuren. Samen met de webredactie zorg je dat dit op de website verschijnt.

Deze website is een initiatief van bewoners, vrijwilligersorganisaties en andere organisaties die werkzaam zijn in Loppersum. Op de website delen we verhalen met elkaar over het wonen en leven in Loppersum. Ons doel is ‘samen voor elkaar’: we willen laten zien hoe we in Loppersum elkaar helpen, wat er allemaal te doen is, en waar je informatie of hulp kunt vinden als je die nodig hebt.

Wat ga je doen:
  • je speurt naar leuke en bijzondere gebeurtenissen in het dorp, gaat erop af interviewt mensen.
  • je schrijft er een kort verhaal over met eventueel een foto. De webredactie plaatst dit voor je op de site.
  • je stimuleert andere Lopsters om mee te doen.
  • Een goed taal- en tekstgevoel is belangrijk. Je wordt hierin geholpen door de webredactie.
  • We verwachten dat je max. een uurtje per week hieraan zult besteden.
  • Reageer door te mailen naar loppersum@gmail.com
Inloppersum.nl is een initiatief van Dorpsbelangen Loppersum. We werken nauw samen met de Zorgcoöperatie Loppersum, Lopsternijs.nl en de andere organisaties die zijn aangesloten bij ‘de PLUS van Loppersum’ (meer informatie daarover in het menu aan de rechterkant, onder ‘organisatie’).

We worden ondersteund door Stichting Coloci en Univé Noord Nederland.