Klik op de afbeelding voor een grotere versie


Het is zover. Vereniging Dorpsbelangen Loppersum is een Stichting geworden. Stichting Dorpsbelangen Loppersum. De nieuwe Stichting gaat proberen nog meer dan voorheen de belangen van het dorp te behartigen. Op woensdag 12 juni 2019 vindt het kraamfeest plaats. Iedereen uit het dorp is welkom voor een kop koffie of thee en beschuit met muisjes.

De Dorpstop is in de Vredekerk, vanaf 20.00 uur. Mensen van het zwembad en de Historische Vereniging zijn uitgenodigd om hun plannen en ambities met het dorp te delen. Volgende keren zullen we weer andere verenigingen uitnodigen. Zo leren we elkaar beter kennen. Komt u ook kennismaken?

In ons dorp wordt veel gedaan. Er zijn veel vrijwilligers actief in organisaties of betrokken bij initiatieven. Maar weten we van elkaar wat we doen? Wat kunnen we nog meer aan elkaar hebben? En kan jij daarin ook iets betekenen? De Stichting Dorpsbelangen (in oprichting) wil zich sterk maken om de verbinding te leggen tussen mensen en initiatieven in Loppersum (=doel SDL). Zij organiseert daarom haar eerste bijeenkomst op woensdag 12 juni: Dorps-TOP 2019 (1). Het plan is dit voortaan twee keer per jaar te doen, met steeds weer andere Loppersumse initiatieven of organisaties als inleiders. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we ook de diverse ontwikkelingen op elkaar afstemmen.

Ben jij erbij op 12 juni?
Laat je op deze eerste avond informeren over de oprichting, plannen en ambities van Stichting Dorpsbelangen Loppersum, Stichting Zoutwaterbad en de Historische Vereniging Loppersum. Praat, denk en doe mee bij het realiseren van hun plannen die er voor heel Loppersum toe doen!

Voor vragen of om je (niet noodzakelijk) aan te melden: loppersum@gmail.com