Ben jij op zoek naar geloof, hoop en liefde in en voor de wereld waarin wij leven? Dan kun je terecht bij de gereformeerde wijkgemeente Vredekerk en hervormde wijkgemeente Maarland.

Wij zijn een gemeente met twee wijken binnen de Protestantse Kerk Nederland, die allebei een eigen sfeer hebben. Zo vullen we elkaar aan. Samen zoeken we naar inspiratie, samen zoeken we naar God.

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan een van onze activiteiten of de sfeer te proeven bij een van de bijeenkomsten.

Als je  naar een kerkdienst komt, voel je vrij om te gaan zitten waar je wilt. Bij een dienst in de Vredekerk worden alle teksten op een scherm geprojecteerd. Bij een dienst in een van de oude kerken van wijk Maarland liggen Liedboek en Paars liturgieboekje bij de ingang klaar voor gebruik.

Op deze site presenteren wij ons. Hier maak je kennis met ons als kerkelijke gemeenschap en met onze kerkgebouwen.

Je vindt hier allerhande informatie over onze historie, zowel landelijk als plaatselijk, actuele informatie over diverse activiteiten, diensten en bijeenkomsten. Je kunt via deze site informatie opvragen of uw opmerkingen plaatsen.