Sport en bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Nog niet iedereen heeft een sport- of beweegactiviteit gevonden die bij hem of haar past. Het beweegloket denkt hierover graag met je mee!

Wat is het beweegloket?
De beweegcoaches van het beweegloket geven beweegadvies op maat voor mensen met of zonder beperking. Dit advies is afgestemd op jou voorkeur en mogelijkheden. Het beweegloket biedt daarnaast ook ondersteuning als bewegen in een reguliere groep niet mogelijk is. Ook kun je begeleiding krijgen bij het starten van een passende sport- of beweegactiviteit.

Voor wie is het beweegloket?
Het beweegloket is er voor alle inwoners van de gemeente Eemsdelta met vragen over bewegen, van jong tot oud. Daarnaast biedt het beweegloket ook ondersteuning aan professionals, bijvoorbeeld bij het opzetten van aangepast sportaanbod of bij het lesgeven op maat.

Openingstijden en locatie
Je kunt elke donderdag tussen 09:00 – 12:00 uur langskomen bij het beweegloket in Huisartsenpraktijk Loppersum, Wirdumerweg 16 in Loppersum.

Heb je geen afspraak dan kun je je melden bij de balie van de huisarts. Heb je al wel een afspraak dan kun je plaatsnemen in de wachtkamer. Mocht je zeker willen zijn van een plek dan kun je contact opnemen met één van de beweegcoaches van Huis voor de Sport Groningen team Eemsdelta.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Huis voor de Sport. Laten we samen werken aan een actievere en gezondere gemeenschap!