De officiële opening van het huis is om 14.00 uur in de grote zaal van Zonnehuis Wiemersheerd, De Schepperij 2 in Loppersum. Amateurtoneelgezelschap Rederijkerskamer Sappho uit Loppersum treedt op om een extra feestelijk tintje aan de opening te geven. Je bent van harte welkom!

Wat is het Beleefhuis Loppersum?
Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om hulpmiddelen en technologie die ondersteunen bij gezond en zelfstandig thuiswonen. In het Beleefhuis Loppersum kunnen inwoners en professionals op een laagdrempelige wijze kennismaken met deze hulpmiddelen en thuistechnologie. Inwoners ontdekken dat het op een relatief simpele manier mogelijk is om het langer thuiswonen gemakkelijker te maken. Professionals kunnen inspiratie opdoen en hulpmiddelen testen.

Kom langs
Het Beleefhuis Loppersum is gevestigd aan ’t Hoge Heem 32 in Loppersum. Iedere maand zijn er inloopochtenden of -middagen. De exacte data en tijden staan in de agenda op deze site.

Meer informatie of vragen?
Inwoners van Loppersum kunnen hun vragen over het Beleefhuis mailen naar beleefhuisloppersum@gmail.com of bellen naar 06-823 32 640.

Professionals kunnen contact opnemen met TZA Groningen via
info@tza-groningen.nu. Organisaties die lid zijn van de TZA Groningen kunnen kiezen om een inspiratie- of strategischesessie of een georganiseerde inloop op locatie te laten verzorgen door TZA.

Het Beleefhuis Loppersum is ontstaan vanuit de dorpsbrede samenwerking In Loppersum: Samen voor elkaar met de Technologie & Zorg Academie (TZA) Groningen. Er is financiële ondersteuning gekregen vanuit het Groninger Zorgakkoord (GZA). Het Beleefhuis is de eerste beleeflocatie als onderdeel van de TZA in de provincie Groningen.